Politika privatnosti

Tko smo mi

Tvrtka RT2 d.o.o. vlasnik je web sjedišta na adresi: www.rt2.hr

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz podataka o vašem pregledniku kako bismo lakše otkrili neželjenu poštu.

Anonimizirani kod kreiran s vaše e-adrese može se dostaviti usluzi Gravatar da provjeri koristite li je. Pravila privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, pristajete na pohranu vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ova opcija vam olakšava kako ne biste morali ponovno unositi svoje podatke kad ostavite drugi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.

Članci na ovoj web stranici mogu uključivati ​​ugrađeni(embedded) sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.
S kime dijelimo vaše podatke

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poruku za poništavanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci čuvaju se neograničeno dugo. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje daju na svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.