Kućni i metražni tekstil

Kuhinja

Kuhinjski tekstil

Iz ponude tekstila za opremanje kuhinje izdvajamo stolnjake, nadstolnjake, kuhinjske krpe, no to je samo djelić našeg asortimana. Kompletnu ponudu pogledajte na stranici asortiman.

Kuhinjski tekstil pronađite na prodajnim mjestima:

Spavaća soba

Tekstil i proizvodi za opremanje spavaće sobe

Pretvorite spavaću sobu u najudobniji kutak svoga doma! Široka ponuda te visokokvalitetni materijali zadovoljiti će i najzahtjevnije. Madraci, posteljina, jastuci te sve ostalo za miran san i modernu spavaću sobu potražite u našim trgovinama.

Tekstil za spavaću sobu pronađite na prodajnim mjestima:

Dnevni boravak

Tekstil za opremanje dnevnog boravka

Dnevni boravak je ogledalo svakoga doma, pobrinite se da se u njemu osjećaju ugodno vaši ukućani, ali i gosti. Iz ponude izdvajamo već gotove zavjese, ukrasne jastučiće i prekrivače kao i šivanje istih artikala u vašem dizajnu uz široku paletu materijala za one maštovitije.

Tekstil za dnevni boravak pronađite na prodajnim mjestima:

Kupaonica

Kupaonski tekstil

Kupaonica lako padne u drugi plan pri uređivanju našega doma. Kako to ne bi bio slučaj i kod vas pripremili smo vam veliki izbor kupaonskih tepiha, tuš zavjesa i sympatex staza. Također, visokokvalitetni ručnici dio su našeg najprodavanijeg asortimana jer osim funkcionalnosti, imaju i dekorativnu ulogu u kuponici.

Kupaonski tekstil pronađite na prodajnim mjestima:

Vanjski tekstil

Tekstil otporan na vremenske uvjete

Opremate vrt, balkon ili terasu? Osim izgledom, vanjski tekstil mora zadovoljiti otpornošću na sve vremenske (ne)prilike. Za vas smo pripremili paletu kvalitetnih vodonepropusnih materijala od kojih šivamo tende, sjedalice i ostalo po vašim željama. 

Vanjski tekstil pronađite na prodajnim mjestima:

Metraža

Metražni tekstil za sve namjene

Pogledali ste svu ponudu, no i dalje ne možete naći savršene artikle za vaš dom? Za vas je pravi odgovor – metražni tekstil! Zavjese, posteljina, ukrasne jastučnice, stolnjaci i slično; sav unutarnji i vanjski tekstil šivamo po vašim željama i mjerama. Veliki izbor mebl štofova, damasta, platna, dekora, kože, skaja i ostalog potražite u našim trgovinama.

metražni tekstil pronađite na prodajnim mjestima:

Ostalo

Osim tekstila nudimo i popratni asortiman

Kako bi mogli u potpunosti opremiti svoj dom na jednom mjestu nudimo i popratni asortiman; karniše i pribor za karniše, pozamanterija, ispune za jastuke (perje, spužva).

ostali asortiman pronađite na prodajnim mjestima:

Ne možete pronaći ono što vam treba?
Javite se! Nudimo sve vrste tekstila.